Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Türkiye Liselerarası 15-16 Yaş Erkekler Voleybol Şampiyonası’nda İzmir Kemalpaşa Özel Yamanlar Lisesi birinci oldu. Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyona Mardin’de yapıldı.

Kemalpaşa Özel Yamanlar, zorlu final maçında İstanbul Cihangir’i 3-2 yendi. Okulun voleybol antrenörü Ercan Türk, “Yedek oyuncumuz olmamasına ve oldukça uzun bir rakibe karşı oynamamıza rağmen öğrencilerimizin akıllı oyunu, bize şampiyonluğu getirdi. Uzun süredir İzmir’den liselerde Türkiye şampiyonu çıkmıyordu, bu da bizi ayrıca mutlu etti. Bu ay sonunda yapılacak Liselerarası 17-18 Türkiye Şampiyonası'nda da İzmir’e şampiyon olarak dönmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Başarıların büyük fedakârlıklar sonucu geldiğini belirten Okul Müdürü Abdullah Gül de, “Bilimsel alanda kendisini kanıtlamış bir okul olarak, sanat ve spora da ciddi destek oluyoruz. Bu şampiyonluk, bizim doğru yolda olduğumuzun ispatı. Bu başarıların çok büyük fedakârlıklarla kazanıldığının bilincindeyiz. Başta voleybol antrenörlerimiz olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim