Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı, Futbol Federasyonu'nun aldığı 6+0+4 yabancı kararını kulüp olarak desteklemelerine rağmen, "Dünya markası olabilmek için yabancı sınırı kalkmalı." dedi.

CNBC-e'deki Finans Cafe programına çıkan ve soruları cevaplayan Abdullah Kiğılı, CAS'ın gerekçeli kararının da henüz ellerine ulaşmadığını söyledi.

Dünya markası olabilmek için yabancı sınırlamasının kalkması gerektiğini söyleyen Abdullah Kiğılı, stadyumun isminin de genel kurul kararıyla değiştirilebileceğini söyledi.

"FENERIUM'UN MARKA DEĞERİ 315 MİLYON TL"

Fenerium satışları ve son durumu hakkında da bilgi veren Kiğılı, "Şu anda kulübün 55 Fenerium mağazası bulunuyor. Bu yıl forma satışlarında artış hızlı oldu. Bu yıl forma satışında geçtiğimiz yıla göre yüzde 15 artış yaşanıyor. Fenerium'un marka değeri 315 milyon TL. Bu yıl ciroda 100 milyon TL'ye ulaşacağız. Dünyada hazır giyim sektöründe en uygun fiyat Türkiye'de." dedi.

Yeni forma tasarımlarının kamuoyunda tartışılmasıyla ilgili konuşan Kiğılı, bu algının yanlış olduğunu, forma satışlarında geçen yıla göre yüzde 15 artış yaşandığını söyledi.

STADIN İSMİ DEĞİŞECEK Mİ?

Şükrü Saracoğlu Stadı'nın isminin değişmesiyle ilgili kararın Genel Kurul tarafından verilebileceğini belirten Kiğılı, "Bence ismi değiştirmeye gerek yok." dedi.

Editör: TE Bilisim