Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Türk Metal Kırıkkalespor'da 19 Haziran Pazar günü yapılacak başkanlık seçimi öncesi kulübe giderek hazirun listesinin asılıp asılmadığını görmek isteyen Türk Metal Kırıkkalespor 2. Başkanı Mürsel Öcal ve yöneticiler, kulüp giriş kapısının kapalı olduğunu gördü. Öcal, hazirun listelerinin askıya çıkmadığını iddia ederek, yasal sürecin başlatılacağını söyledi.

Türk Metal Kırıkkalespor 2. Başkanı Mürsel Öcal, sendika binasında basın mensupları ile bir araya geldi. Burada pazar günü yapılacak kongre süreci hakkında bilgiler veren Başkan Öcal, daha sonra hazirun listelerinin askıya çıkmadığını iddia ederek, "Pazar günü yapılacak seçim sonrasında savcılığa suç duyurusunda bulunarak iptal davası açacağız." dedi.

Sendika binasında yapılan açıklamanın ardından Türk Metal Kırıkkalespor Kulübü'ne geçen 2. Başkan Öcal, kapıyı kilitli buldu. İçeri kimsenin giremediği için hazirun listelerinin askıya çıkmadığını dile getiren Öcal, "Pazar günkü kongrenin yapılabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz, fakat kongrede oy kullanacakların listesi bir türlü ilan edilmedi. Bu da yasal değil." diye konuştu.

Gördüğü eksikliklerden dolayı savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen Başkan Öcal, "Defteri istedik defter bitti dediler. Bitmiş deftere bakalım dedik o da kayboldu dediler. Bunun için de gördüğümüz eksikliklerden dolayı bizler de savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Savcılık, Emniyet Müdürlüğü'ne dosyayı teslim etti. Bizler de ifademizi verdik." şeklinde konuştu.

En son yapılan kongrede 119 delegenin oy kullandığını ifade eden Mürsel Öcal, "Bir önceki kongrenin tutanakları elimizde. Yasal olmayan hiçbir işte bizim bir işimiz yok. Kimse kulübün önünü kapatmasın. Kim aday olmak istiyorsa çıksın aday olsun. Fakat biz mevcut kulüp başkanı Metin Karakuş ile yolumuza devam etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

"Delegeler kimi tercih ediyorsa biz ona saygılıyız" diyen Öcal, "Burası kimsenin babasının çiftliği değil. Burada belirsizlik ve kaos ortamı yaşatılmaya çalışılıyor. Bizler de hep beraber buna dur demek zorundayız." diyerek sözlerini noktaladı.
Cihan

Editör: TE Bilisim