Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Torku Konyaspor'u deplasmanda 3 - 0 yenen Fenerbahçe, hafta sonunda Trabzonspor'la yapacağı Süper Lig maçına kilitlendi.

Lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde şampiyonluk kovalayan Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 30. haftasında deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacak. Sarı lacivertliler, şampiyonluk yarışından kopmama adına karşılaşmaya mutlak 3 puan için çıkacak.

Bu sezon çıktığı 14 deplasman maçında, 7 galibiyet, 4 beraberlik 3 de mağlubiyet alan Fenerbahçe, bu maçlarda fileleri 21 kez havalandırırken kendi kalesinde ise 13 gol gördü.

FENERBAHÇE, TRABZONSPOR REKABETİ

Fenerbahçe ile Trabzonspor, şimdiye kadar 113 maça çıkarken 47 karşılaşma sarı lacivertlilerin, 37 karşılaşma da bordo mavililerin üstünlüğü ile sona erdi. 32 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı ve beraberlikle sahadan ayrıldılar.

Ligde ise her iki takım 85 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerin 34'ünü Fenerbahçe, 22'sini ise bordo mavililer kazandı. 29 karşılaşma ise berabere tamamlandı.

30 Kasım 2015'te Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan son maçta sarı lacivertliler, Trabzonspor'u Luis Nani ve Jose Fernandao’nun golleriyle 2 – 0 yenerek üç puanın sahibi olmuştu.

KONYA'DAN MORALLİ DÖNEN FENERBAHÇE, HAZIRLIKLARINA BAŞLIYOR

Bu arada Konya'dan 3 - 0'lık galibiyetle dönen ve Türkiye Kupası finali için büyük bir avantaj elde eden Fenerbahçe, bu moralle Trabzonspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başlayacak.

Sarı lacivertli ekip 24 Nisan Pazar günü saat 20.00'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün öğle saatlerinde yapacağı antrenmanla başlayacak.
Cihan

Editör: TE Bilisim