Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Türkiye’nin bir numaralı raketi Çağla Büyükakçay, dünyanın en önemli tenis turnuvalarından Avustralya Açık’ta, bugün karşılaştığı Ukraynalı rakibini 2-0 yenmeyi başardı. Milli raket, yarın yine kendisi gibi üçüncü eleme turu oynayacak Marsel İlhan’la birlikte ana tabloya yükselme mücadelesi verecek.

Turkcell’in bireysel olarak desteklediği sporculardan Çağla Büyükakçay, dünyanın en önemli 4 tenis turnuvasından biri kabul edilen Avustralya Açık Tenis Turnuvası’nda üçüncü eleme turuna yükseldi. Büyükakçay, dünyanın 225 numaralı raketi Ukraynalı Lyudmyla Kichenok’u baştan sona üstün götürdüğü maçta 6-4 ve 6-1’lik setlerle 2-0 yenerek üçüncü eleme turuna yükseldi.

YARIN İKİ TENİSÇİMİZ DE ANA TABLO MÜCADELESİNE ÇIKIYOR

Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, "Milli tenisçilerimiz Çağla Büyükakçay ve Marsel İlhan, böylesine büyük bir turnuvada üstün bir performans göstererek ana tabloya yükselmenin eşiğine geldiler. Kendileriyle gurur duyuyorum. Turkcell olarak hem Türkiye Tenis Federasyonuna hem de iki tenisçimize verdiğimiz desteği sürdürüp Türk tenisinin gelişimine katkı yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Dünyada 173. sırada bulunan milli raket Çağla, ana tabloya yükselme mücadelesini yarın Ukrayna’dan dünyanın 83 numarası Lesia Tsurenko ile yapacak. Marsel ise yine ana tablo maçında yarın Belçikalı 115 numaralı raket Ruben Bemelmans ile karşılaşacak.

Editör: TE Bilisim