Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
İstanbul Üniversitesi Basketbolu Geliştirenler Derneği Spor-Toto Kadınlar Türkiye Kupası’nda yarı finalde elenirken sergilediği performans ile yönetimi ve taraftarlarını umutlandırdı.

Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe’ye 72-68 yenilerek, yarı finalin kapısından dönen İstanbul Üniversitesi Basketbolu Geliştirenler Derneği, ortaya koyduğu performansla izleyenlerin beğenisini kazandı.

Antrenörlüğe Hurşit Baytok’un gelmesinden sonra İstanbul Üniversitesi BGD her geçen gün gerçek kimliğine yaklaştığını söyleyen İcra Kurulu Başkanı Işık Eyigüngör, “Kadınlar Basketbol Ligi’nin yenilmez takımı ve Avrupa’nın en pahalı ve iyi takımlarından biri olan Fenerbahçe karşısında, oyun süresince, ortaya koyduğumuz performansla izleyenlerin beğenisini kazandığımızı söyleyebilirim." diyerek şunları söyledi:

"Takımın Fenerbahçe karşısında oynadığı güzel basketbol bizi lig için hayli umutlandırdı. Şimdi bizim için lig yeniden başlıyor. İlerleyen günlerde ve haftalarda İstanbul Üniversitesi BGD, gerçek kimliğini bulacak. Sezon başında hedef olarak, Avrupa Kupaları’na katılmayı belirlemiştik. Bugün itibariyle hedefimizden asla şaşma olmadı. Baytok yönetimindeki teknik heyetimize ve oyuncularımıza yürekten inanıyorum.”

Antrenör Hurşit Baytok, ise rotalarını lige çevirdiklerini belirterek, “Şimdi Mersin Büyükşehir Belediyesi ile yapacağımız maçın hazırlıklarına hemen başlamak zorundayız. Bundan böyle ligde yapacağımız her maçı kazanmak için çok çalışacağız.” dedi.

Editör: TE Bilisim