Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası'nda Türkiye birincisi Kutluhan Duran (13) oldu. Geçtiğimiz günlerde İzmir'de yapılan şampiyonaya 56 ilden bin 700 sporcu katıldı. Şampiyonda Yıldız Erkekler kategorisinde 2000 doğumlu Kata dalında Manavgat Karate Gençlik Spor Kulübü'nden birinciliği Kutluhan Duran elde etti.

Manavgat Karate Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yunus Batal, yaptığı yazılı açıklamada, İzmir'de yapılan şampiyonaya 56 ilden bin 700 sporcunun katıldığını bildirdi. Şampiyonaya 5 sporcu ile katıldıklarını belirten Batal, Kutluhan Duran'ın Türkiye birinciliği yanı sıra yıldız erkekler Kumite dalında da Ahmetcan Bekmez'in de Türkiye ikincisi olduğunu kaydetti.

Birinci olan Kutluhan Duran'ın 29-31 Mart tarihleri arası Sırbistan'da yapılacak Balkan Karate Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edeceğini belirten Batal, ikinci olan Ahmetcan Bekmez'in ise temmuz ayında yapılacak olan Hazar Ülkeleri Şampiyonası'nda temsil edeceğini ifade etti.

Duran'ın Balkan Ülkeleri Şampiyonası hazırlık çalışmalarını İstanbul Burhan Felek Kamp Eğitim Merkezi'nde yaptığını belirten Batal,"Sporcumuz buradan da inşallah iyi bir dereceyle dönecektir. Buna inanıyor ve çalışmalarımızı buna göre sürdürüyoruz." dedi.

Batal, şampiyoda sporculara desteklerini esirgemeyen Alanya Okurcalar Belediye Başkanı Yusuf Öztürk'e teşekkürü bir borç bildiklerini ifade etti.

Editör: TE Bilisim