Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
La Liga'da Barcelona, iki kez yenik duruma düştüğü Real Betis karşısında Lionel Messi'yle güldü. Sahadan 4-2 galip ayrılan Barcelona'da Messi, 15 dakikada 2 gol kaydetti.

La Liga'nın 34. haftasında Barcelona ile Real Betis karşı karşıya geldi. İki kez yenik duruma düşen Real Betis karşısında Messi'nin golleriyle sahadan 4-2 galip ayrılan Barcelona puanını 88'e çıkardı ve Real Madrid ile olan 11 puanlık farkı ligin bitimine 4 hafta kala korumayı başardı. Real Betis ise haftayı 49 puanla kapattı.

Karşılaşmanın henüz 2. dakikasında Dorlan Pabon'un golüyle yenik duruma düşen Barcelona, 9. dakikada Alexis Sanchez ile skoru eşitledi. Real Betis 43. dakikada Ruben Perez ile bir kez daha öne geçerken, ilk yarı da bu skorla sona erdi.

56. dakikada sahneye çıkan David Villa skoru bir kez daha eşitledi. Villa, golden sonra yerini Messi'ye bıraktı. Oyuna girdikten üç dakika sonra Messi, şık bir frikik golüyle takımını öne geçirdi. 71'de ise bir kez daha Messi sahneye çıktı. 15 dakika içerisinde ikinci kez ağları havalandıran yıldız futbolcu skoru 4-2'ye getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Barcelona sahadan 4-2 galip ayrıldı.

Editör: TE Bilisim