Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, mağlubiyetlerin çok abartıldığını, hala şampiyonluğun en güçlü adayı oludklarını söyledi.

Pazar günü oynayacak olan Bucaspor maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulunan Eriş, mağlubiyetin çok fazla abartıldığını ve her takımın maç kaybedebileceğini dile getirdi.

Taraftarların üzülmesi gerektiğini, ancak hayal kırıklığı yaşamasına anlam veremediğini aktaran deneyimli teknik adam, “Bu takımın geçen sezon ve bu yıl neler yaptığı ortadadır. Kendi evimizde ilk kez mağlubiyet yaşadık. Sanki Ankaragücü yenilgisi ile şampiyonluk gitmiş gibi bir hava oluşturulmaya çalışılıyor. Ben ve takımımın bugüne kadar verdiğimiz her sözü yerine getirdik.” dedi.

Geçen sezon final maçında son dakikada yenen golle şampiyonluğu yitirdiklerini hatırlatan Eriş, “Kasımpaşa maçını nasıl kaybettiğimiz ortadadır. O travmayı bile atlattıktan sonra daha 15 maç olmasına karşın Ankaragücü mağlubiyeti biraz fazla abartıldığını düşünüyorum. Puan sıralamasında üzerimizdeki takımların bir çoğunu yenmeyi başardık. Hiçbir kulvarda aciz kalmadık, kalmayacağız.” şeklinde konuştu.

Ligin sonunda takımın bulunduğu konumun önemli olduğunu aktaran Levent Eriş, “Sabırlı olmalı ve takımımızı sonuna kadar desteklemeliyiz. Puan sıralamasına baktığımızda ne demek istediğim daha iyi anlaşılacaktır. Hiç kimse bu takım başarısızmış gibi bir hava estirmeye çalışmasın. Bizi buralara getiren bu futbolcular olduğu gibi şampiyonluğa götürecek olanda mevcut futbolcu kardeşlerimdir. Bir kaşık suda fırtınalar koparmaya hiç gerek yok.” ifadelerini kullandı.

Sezon başına hedeflenen şampiyonluğa ulaşmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirten teknik patron Levent Eriş, konuşmasını şöyle tamamladı: "15 hafta sonra alnımızın akıyla bu sevinci yaşayacağız. Umutsuzluğa kapılmak takımımıza zarar verir ve bizi hedeften uzaklaştırır. Şanlıurfa karşılaşması ile başlayan olumsuz havanın bir an önce dağılması gerekiyor. Ankaragücü maçında alınan yenilgi ile hedeften uzaklaşmış değiliz. Kaldı ki şu anda sıralamada 4. durumdayız ve ikinci takımla puan farkı 4. Hala şampiyonluğun en güçlü adayıyız.”

Editör: TE Bilisim