Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
PTT 1. Lig'de Kayseri Erciyesspor'a 2-1 mağlup olan Manisaspor, kötü gidişe dur diyemedi. Son haftada alınacak sonuçlara göre play-off'a kalmama ihtimali bulunan Ege temsilcisi, hafta sonu Adanaspor'a misafir olacak. Rakibini yenmesi durumunda play-off'ta mücadele edecek Manisaspor'un berabere kalması veya yenilmesi halinde durumu, rakiplerinin alacağı neticelere göre belirlenecek.

Kendi sahasında Kayseri Erciyesspor'a 2-1 yenilen ve taraftarını üzen Manisaspor, son sekiz haftada topladığı 4 puanla bu süreçte ligde en başarısız ekip oldu. İlk devreyi lider tamamlayan ve 25. haftayı Çaykur Rizespor'un 4 puan önünde ikinci sırada bitiren Manisaspor daha sonra aldığı sonuçlarla ilk iki sıranın dışında kaldı. Ligde 26. haftadan itibaren oynadığı sekiz maçta bir galibiyet, bir beraberlik ve altı yenilgi alan Ege temsilcisi, topladığı 4 puanla son sekiz haftalık periyotta en az puan alan ekip oldu.

Kayseri Erciyesspor maçının ardından bugünü izinli geçirecek Manisaspor, ligin son haftasında Adanaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, yarın saat 17.00'de Tarık Almış Spor Tesisleri'nde başlayacak.

Editör: TE Bilisim