Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Beşiktaş'ın Kardemir D. Ç Karabükspor ile 2 - 2 berabere kaldığı maçta teknik direktör Samet Aybaba tarafından oyundan alındığı için tepki gösteren Manuel Fernandes, "Hocamızın kararı doğru." dedi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Fernandes, orada hocaya karşı belli bir saygısızlık yaptığını belirtirken, "Orada yaptığım hareket kesinlikle hocamla benim aramdaki iyi ilişkileri olumsuz etkilemez. Kendisiyle de konuşup belirttim aramızda hiçbir sıkıntı yok, olamaz da. Biz burada bir aileyiz. Hocamız da bizim başımızda her zaman. Bu söylemlere bir son verilmesini istiyorum. Daha çok uzatılmasını ve yazılmasını istemiyorum." dedi.

Yaptığı o hareketten dolayı kendini de eleştirdiğini belirten Fernandes, "O an üzgün bir anımdı. Tabii ki sebeplerinden bir tanesi sorduğunuz sorudaki gibi, henüz daha kendimden beklediğim şeyleri verememek. Ben etrafımdan önce ilk başta kendime özeleştiride bulunan bir insanım. Sadece kendi içimde hesaplarımı yaparım, kendimi de eleştiririm. Sinirli olmama sebep şeylerden bir tanesi buydu. Ama o an tamamen sinirli olarak yaptığım bir hareketti." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim