Beşiktaş’ta teknik direktör Samet Aybaba ile yıldız futbolcu Manuel Fernandes’in arası açıldı. Portekizli yıldız, deplasmana iki gün önce gitmelerine sinirlenerek, kalçasının ağrıdığı bahanesiyle idmanlara çıkmadığı, Samet Aybaba’nın da Manuel Fernandes’in bu hareketine onu 18 kişilik kadroya almayarak karşılık verdiği iddia edildi.

Siyah-beyazlılarda Manuel Fernandes krizi dinmiyor. Takımla birlikte maçtan 2 gün önce Manisa’ya gelen yıldız futbolcu, antrenmanlara çıkmayınca dünkü karşılaşmada forma giyemedi.

Kalçasındaki ağrıları nedeniyle 2 gündür antrenmanlara çıkamayan Portekizli oyuncu, dün maç kadrosuna alınmadı. Samet Aybaba, idmanlarda yer almayan bir futbolcunun verim sağlayamayacağı için böyle bir karar aldığını açıkladı. Bu işin görünen yüzü…
Görünmeyen asıl yüzündeyse Samet Aybaba ile Fernandes arasında restleşme olduğu iddia edildi. Deplasmana iki gün önce gelmelerine sinirlenen Manuel Feranandes’in tepki olarak “Kalçam ağrıyor” bahanesiyle idmanlara çıkmadığı; bunun üzerine Samet Aybaba’nın da onu 18 kişilik kadroya almadığı belirtildi. Samet hoca, Veli’yi ilk on birde görevlendirirken, Fernandes maçı foto muhabirleri odasının önünden izledi. Portekizli yıldızın moralinin bozuk olduğu dikkatlerden kaçmadı.

SERGEN YALÇIN’DAN ŞOK AÇIKLAMALAR

Kanaltürk'te yayınlanan Top Bizde programının yorumcularından eski futbolcu Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor karşısında aldığı 4-1'lik mağlubiyetin ardından ilginç açıklamalarda bulundu.

24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?

Kadroya alınmayan Portekizli yıldız Manuel Fernandes'in gece hayatı sebebiyle takımın 2 gün önce İzmir'e götürüldüğünü belirten Sergen Yalçın; "Öncelikle takımlar 2 gün önceden deplasmana gider, futbolcular buna itiraz edemezler. Ama Beşiktaş'ın İzmir'e 2 gün önceden gitmesi gereksizdi. Ben neden Beşiktaş'ın İzmir'e 2 gün önce gidildiğini söyleyeyim. Sırf Fernandes'in gece hayatı var diye 2 gün önce takımı İzmir'e götürüyorlar. Fernandes'in sakat olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden diğer oyuncular da isyan ediyorlar" sözlerini kaydetti.

Editör: TE Bilisim