Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Spor Toto Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun bitmesine 3 hafta kala 3 puan farkla liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu Marcelo Guedes, Beşiktaş taraftarı gibisinin dünyada olmadığını söyledi. Guedes, kaybettikleri maçlardan sonra da sabaha kadar uyuyamadığını açıkladı.

Beşiktaş'ın Brezilyalı defans oyuncusu Marcelo Guedes, siyah beyazlı kulübün aylık yayın organı Beşiktaş dergisi Yavru Kartal'a verdiği röportajda defans oyuncularının tek hatada kötü oyuncu yaftası yediğini söyledi.

Yavru Kartallar Berk Emir Zehir ve İnan Cem Erkan’ın sorularını cevaplayan Marcelo Guedes, "Tüm maç boyunca rakiplerin peşinden koşmak zorundasın. Tek hatada kötü oyuncu olarak yaftalanırsın. Stoper için her saniye maçın içinde olmak şart. Bu pozisyonda hataya yer yok." dedi.

Beşiktaş taraftarını öven, Marcelo Guedes, "Kaybettiğimiz maçlardan sonra sabaha kadar uyuyamamak çok sıkıntı veriyor. Bütün hafta bir maça hazırlanırsınız ve doksan dakika sonunda istenmeyen bir sonuç çıkarsa acısı büyük olur. Ama profesyonellik eğer sonuç olumsuzsa önünüzdeki maçlara konsantre olmanızı gerektirir." diye konuştu.
Cihan

Editör: TE Bilisim