Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Stat: Akdeniz Üniversitesi
Hakemler: Halis Özkahya, Adil Sinem, Süleyman Özay
Medical Park Antalyaspor: Hakan, Ergün, Musa, Deniz, Koray, Zeki (Dk. 27 Mehmet Eren), Murat, Uğur İnceman, Aissati, İsaac, Diarra
Gençlerbirliği: Ramazan, Cem Can, Aykut Demir, Kulusic, Tosic, Özgür, Jimm, Ermin Zic, Azofeifa, Hurşut, Vleminckx
Goller: Dk. 2, 4 ve 28 Vleminckx, Dk. 24 Musa (Kendi kalesine) (Gençlerbirliği), Dk. 8 Murat Duruer, Dk. 39 Diarra (Medical Park Antalyaspor)

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Medical Park Antalyaspor, kendi evinde Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı konuk takımın 4-2 üstünlüğü ile sona erdi.

2. dakikada konuk Gençlerbirliği öne geçti. Bu dakikada Hurşut'un ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortasında top savunmadan sekti. Seken topu iyi kontrol eden Vleminckx, kaleci Hakan'dan sıyrıldıktan sonra dar açıda olmasına rağmen plase bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0 - 1.

4. dakikada konuk ekip farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada Ermin Zec'in ceza sahası içine yaptığı ortada topa iyi yükselen Tosic'in kafa vuruşunda top üst direkten geri döndü. Topu çok iyi takip eden Vleminckx, altıpasın hemen gerisinden yaptığı kafa vuruşunda topu filelere gönderdi: 0 - 2.

8. dakikada Medical Park Antalyaspor farkı bire indirdi. Bu dakikada kazanlına serbest vuruşu kullanan Murat Duruer, plase bir vuruşla topu barajın üzerinden geçirerek direkt kaleye gönderdi: 1 - 2.

23. dakikada Gençlerbirliği farkı tekrar ikiye çıkardı. Bu dakikada Jimmy'nin sol kanattan sert ortasını karşılamak isteyen Musa'nın ters vuruşunda top kendi kalesine gitti ve Gençlerbirliği deplasmanda 3 - 1 öne geçti.

28. dakikada Gençlerbirliği farkı 3'e çıkardı. Bu dakikada Cem Can, sağ kanattan ceza sahası içerisine iyi bir orta yaptı. Penaltı noktası üzerinde topu önce göğsüyle kontrol eden Vleminckx'in şutunda top ağlarla buluştu: 1 - 4.

39. dakikada Medical Park Antalyaspor farkı 2'ye indirdi. Bu dakikada Murat Duruer ceza sahası içine yaptığı orada topla buluşan Diarra, vücut çalımı ile kaleci Aykut'u yanılttıktan sonra sol ayağıyla çok sert bir vuruş yaparak topu filelere gönderdi: 2 - 4.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Gençlerbirliği ilk yarıyı 4-2 önde tamamlandı.

Editör: TE Bilisim