Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda oynayacakları Trabzonspor karşılaşmasından puan ve puanlar alarak dönmek istediklerini söyledi.

Medical Park Antalyaspor'da Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Hasan Subaşı Tesisleri'nde günde çift antrenman yapan kırmızı-beyazlı kafilenin Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, antrenman öncesi haftalık değerlendirme toplantısı düzenledi.

Verilen arada iyi çalıştıklarını belirten Özdilek, bulundukları periyotta zor maçlar oynayacaklarını söyledi. Haftaya deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacaklarını belirten Özdilek, her iki takım için de önemli bir müsabaka oynacaklarını söyledi. Takım olarak bulundukları konumu sağlamlaştırma adına puan ve puanlar alarak Antalya'ya dönmek istediklerini belirten Özdilek, şöyle devam etti:

"Kolay bir maç olmayacak. Trabzon bulunduğu konum itibariyle puan almak isteyecek. Amacımız iyi mücadele ederek puan ve puanlar alarak Antalya'ya dönmek. Kolay olmayacak ama her türlü zorluğa alışığız. Sakatlıklardan dolayı performans olarak geri kaldık ama sıralama olarak iyiyiz.

Son 8 hafta sadece bizim değil bütün takımlar açısından zor olacak. Trabzon ne kadar sıkıntılı olursa olsun büyük bir camia iyi oyunculardan kurulu bir ekip. Ciddi anlamda hakem hatalarıyla mağlup oluyoruz son haftalarda. Trabzonspor maçı, iyi yönetimiyle hakemin de kazanacağı bir maç olsun. Problemli ufak tefek sakatlıkları olan oyuncularımız nedeniyle sıkıntılarımız var ama haftasonunu etkileyecek bir sıkıntı yok. Ufak tefek ağrılar var ama haftasonu için bir sıkıntı olmayacak."

Toplantının ardından Medical Park Antalyaspor, teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde antrenman yaptı. Düz koşuyla başlayan antrenmanda oyuncular istasyon çalışması yaptı. Antrenmana Polat, Zeki, Uğur ve Ergün katılmadı.

Editör: TE Bilisim