Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Galatasaray'ı 2-1 yenen Fenerbahçe'de Mehmet Topal, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Şimdi de Ziraat Türkiye Kupası'nı almak istiyoruz." dedi.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan sarı - lacivertli futbolculardan Mehmet Topal, "Bu akşamki maçın önemi çok farklıydı. Galip gelmek istiyorduk. Benfica maçının üzüntüsü vardı. Bu takımı çok kötü etkilemişti. İki maçtır kötü oynuyorduk. Bugün de kıran kırana bir maç oldu. Buradan bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Taraftarlarımız ve camiamız bu maçı kazanmamızı çok istiyordu; kazandık mutluyuz. Türkiye Kupası'na odaklanmamız lazım, kupayı almak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Maç içinde yaşanan gerginlikle alakalı da Mehmet Topal, "Derbilerde böyle şeyler oluyor. İki büyük camianın karşılaşması böyle gerginliklere yol açacaktır. Baktığınız zaman bütün büyük derbilerde bu sıkıntılar olabiliyor. Bunlar sahada kalmış durumda şimdi. Bizim hedefimiz galip gelmekti bunu da başardık." ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE TARAFTARLARI GALİBİYETİ KUTLADI

Bu arada Fenerbahçe taraftarları maç sonunda büyük sevinç gösterisinde bulundu. Meşaleler yakan taraftarlar, takımları lehine uzun süre tezahürat yaptı.

Editör: TE Bilisim