Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, Eskişehirspor'dan Burhan Eşer'i kiralık olarak renklerine bağladı.

Mersin Hilton Oteli'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, transfer çalışmalarının titizlikle sürdüğünü belirtti. Mersin'i tercih etmesi nedeniyle Burhan Eşer ile Eskişehirspor Kulübü’ne teşekkür eden Kahramanlı: "Burhan'ın Mersin'e çok büyük katkı yapacağını düşünüyoruz. Burhan çok fazla söz söylemeye gerek bırakmayan bir kişi. Çünkü çok karakterli, deneyimli ve akıllı bir kardeşimiz. İnşallah bu dönem bizimle birlikte Mersin'e çok şey katacak." dedi.

Transfer çalışmalarının bundan sonra da devam edeceği bilgisini veren Kahramanlı, "Mümkün olduğu kadar hata yapmamaya gayret edeceğiz. Çünkü bu dönem bizim için çok önemli. Bundan sonra da transferlerimiz devam edecek. Aramızdan ayrılan 12 futbolcu var. İhtiyacımız olan yerlere oyuncu alacağız. " ifadesini kullandı. Kahramanlı, kiraladıkları Burhan’la sezon sonunda sözleşme yenilemek istediklerini sözlerine ekledi.

Burhan Eşer ise Mersin'e gelmeyi kendisinin de çok istediğini söyledi. Mersin İdmanyurdu'nun takım olarak şanssız bir ilk yarı yaşadığını vurgulayan Eşer şunları söyledi: “Başkanın bu transferde emeği çok. Ben de burayı çok istedim. Çünkü benim hedeflerim var. Eskişehir'de oynamadığım sürede, düzenli forma şansı bulamadığım için birtakım sıkıntılar yaşadım. Bunun üzerine oturup, transfer tekliflerini değerlendirdik. Mersin İdmanyurdu'nun bize daha hayırlı olacağını düşündük. Hem ben hem de diğer arkadaşlarımla Mersin'i layık olduğu yere getireceğiz."

Editör: TE Bilisim