Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Spor Toto Süper Lig'de geride kalan sezonu son sırada bitirerek küme düşen Mersin İdmanyurdu'nda Başkan Hüseyin Çalışkan, gelen eleştiriler sonucu istifa etmişti.

Çalışkan'ın istifası sonrası olağanüstü kongre kararı alınmış, ancak başkan adayı çıkmadığı ve yeterli çoğunluk sağlanamadığı için genel kurul gerçekleştirilememişti.

Türkiye'nin en köklü kulüplerinden biri olan Mersin İdmanyurdu'nda başkan adayı çıkmaması durumunda kulübe kayyum atanması ihtimali ortaya çıkdı.

Konuyla ilgili konuşan Genç Mersin İdmanyurdu Taraftarları Derneği 2. Başkanı Hazar Resul Göker, "Mersin İdmanyurdu kayyuma giderse, takım denen bir şey kalmaz." dedi.

"TAKIMDA YAŞANANLARI ŞAŞKINLIK İÇERİSİNDE İZLİYORUZ"

Genç Mersin İdmanyurdu Taraftarları Derneği 2. Başkanı Hazar Resul Göker yaptığı açıklamada, takımda yaşananları şaşkınlık içerisinde izlediklerini dile getirdi.

2. Başkan Göker, "Takımımızın kayyuma gitmesi demek, bu takımın bitmesi demektir. Yani bu takım kayyuma gittiği zaman Mersin İdmanyurdu diye bir takımın olmaması demektir. Böyle bir takımı ayağa kaldırabilecek, böyle bir gücü göremiyorum Mersin’de. Kongrede cddi anlamda tartışmalar oldu. Biz takımımızı sahipsiz bırakmayız. Biz takımımızın kayyuma gideceğini hiçbir şekilde öngörmüyoruz. Elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

"ŞEHRİ YAKMADIĞIMIZA DUA ETSİNLER"

Genç Mersin İdmanyurdu Taraftarları Derneği 2. Başkanı Hazar Resul Göker, geçtigimiz günlerde gerçekleştirilen fakat çoğunluk sağlamanayınca yapılamayan Mersin İdmanyurdu Olganüstü Kongresi'nde yönetime tepki göstererek salonu terk eden taraflar için, "Kendi şahsi düşüncelerini açıklamışlar, bizim Şeytanlar Grubu'nun böyle bir düşüncesi yok, olamaz da. Bizler takımımız için varız." dedi.

Göker, "Taraftarların gösterdigi tepkiyi yönetimin de görmesi lazım. Bizler çok dolduk. Bu takım şu an küme düştü ve ciddi anlamda sıkıntıları var. Biz diğer takımların taraftar grupları gibi stadımızı yakmadık, koltukları kırmadık, kulübümüze zarar vermedik. İlla bizim de mi şehri yakmamız gerekiyor?" diyerek kulüp yönetimine olan tepkisini dile getirdi.

MERSİN İDMANYURDU SORUNUNA LÜTFİ ELVAN EL ATACAK

Öte yandan Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan’ın Ankara’da Ak Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan ile takımın geleceği hakkında toplantı gerçekleştirdiği öğrenildi.
Cihan

Editör: TE Bilisim