Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Süper Lig'de 2 puanla son sıraya demir atan ve bir türlü galibiyetle tanışamayan Mersin İdmanyurdu’nda hedef Trabzonspor maçı.

Milli maçlar sebebiyle lige verilen arayı iyi değerlendireceklerini belirten Kulüp Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, Trabzonspar karşısında galip gelerek ligde artık 3 puanla tanışmak istediklerini söyledi.

Mersin İdmanyurdu’nda Trabzonspor maçı hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Bülent Korkmaz nezaretinde çalışmalarını sürdüren kırmızı lacivertliler artık ligde galibiyetle tanışmanın planlarını yapıyor.

Ligde son olarak Sivasspor ile 2 - 2 berabere kaldıklarını hatırlatan Kulüp Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, galibiyet hasretine Trabzonspor karşısında son vermek istediklerini belirterek, "Sivasspor karşısında tarihi bir geri dönüşe imza atabilirdik. 2-0’dan gelip 2-2’yi yakalamak da takım adına önemli bir başarı. Ancak, ligin 7. Haftası olmasına rağmen hala galibiyet ile tanışamamış olmamız takım üzerindeki baskıyı arttırıyor." dedi.

Mesut Bakkal’dan sonra takımın başına geçen Bülent Korkmaz'ın takımı daha tanımadan iki maça çıktığını anlatan Erdem, "Bu 2 karşılaşmadan 1 puan almayı başardı. Ancak lige verilen Milli maç arası takımımızın ve hocamızın birbirlerini tanıması adına bir şans. Bu arada takım olarak Trabzonspor maçına iyi hazırlanarak ligdeki ilk galibiyetimizi almayı hedefliyoruz. Transfer yapamamış olsak da biz iyi bir ekibiz. Karakterli futbolculardan oluşan bir takımız. Bülent Korkmaz hocamıza da olan tam güvenimizle bu zor günleri geride bırakarak yeniden ligde korkulan bir ekip olacağız." şeklinde konuştu.

'ZOR MAÇ OLACAK'

Milli maçlar sonrası sahasında Trabzonspor’u ağırlayacaklarını da hatırlatan Ayhan Erdem, "Trabzonspor lige çok iyi başlasa da son 3 haftada aldıkları mağlubiyetlerle sıkıntılı günler yaşamaya başladı. Onlar da bizimle yapacakları maçı çıkış maçı olarak göreceklerdir. Bu durum maçın zorluk derecesini haliyle 2 katına çıkaracak. Ancak bizde artık ligde galip gelerek rahat bir nefes almayı planlıyoruz ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Trabzonspor maçı kuşkusuz bizim için zor geçecek. Ancak bu zor maçı taraftarımızın da desteği ile kolaya çevirip sahadan 3 puanla ayrılan taraf olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim