Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Trabzonspor Kulübü başkan adaylarından Metin Atasoy, kulübün borcunu 2 yılda sıfırlayacaklarını iddia etti.

Seçim hazırlıkları kapsamında ziyaretlerine devam eden Atasoy, 25 yıldır Trabzonspor’un içinde olduğunu ifade ederek, “Ne kadar paran olursa olsun tecrübe para ile satılmıyor. Sadece yaşayarak öğrenirsin. Ben bunları yaşadıktan sonra bunu hak ettiğimi düşünüyorum. Bana güvenenleri mahcup edecek hiçbir şey yapmam. Çünkü bu kulüp hepimizin. Ancak benim elimde sihirli değnek yok. Bir kaynağımızı kulübe vereceğiz. Başkan olmam halinde hemen ödenmesi gereken 50 milyon lira borcu ödeyeceğiz.” diye konuştu.

Kulübün şuanda 200 milyon lira borcu olduğunu savunan Atasoy, bu borcu da 2 yıl içerisinde sıfırlayacaklarının sözünü verdi.

Trabzonspor ruhunu kaybettiğini söyleyen Atasoy, “Bu ruhu geri kazandırmak içinde 1461 Trabzon’dan A takıma oyuncalar alacağız. Trabzonspor’u eski günlerine kavuşturacağız. Yabancı hastalığından kurtulup özümüze döneceğiz.” dedi.

Takıma acilen 2 forvet alınması gerektiğine vurgu yapan Atasoy, bunun da teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda gerçekleştirilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim