A Milli Takım'ın yeni forması bugün tanıtıldı ve gündeme oturdu. Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, TFF'ye yeni formalar konusunda sert tepki gösterdi. 

Demirkol, TFF'nin Twitter hesabına şu tweeti attı: "Israrla karaktersizleştirilmiş tişörtler giydiriyorsunuz Milli Takım’a. Her fırsatta başkalarının evlatları uzerinden vatan demogojisi yapmayı biliyorsunuz ama sembollerimizi bozmaktan utanmıyorsunuz."

Ardından Fanatik' e açıklamalarda bulunan Demirkol, "Türk Milli Takımı'nın formasının üzerinde iki sezon üst üste siyahın ne işi var?" diye sordu. Demirkol'un yaptığı açıklamalar şu şekilde:

Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu

"Geçen sezon Spiderman gibi yapılmıştı. Olmamıştı. Bu sene de siyah var. Niye var? Bunu hemen değiştirsinler. Ben aklı başında bir avukat bulup TFF'yi dava edeceğim. Türk Milli Takım formasını sabote etmek, bayrağı sabote etmekle aynı şeydir! İki sezon üst üste bunu yapmak, sabote etmek demektir."

"Bu işin peşinde koşacak, delikanlı bir avukat arıyorum. TFF'yi dava edeceğim. Ben yaklaşık dört yıldır bu konuda uyarıyorum. Şu Spiderman'den vazgeçin diye. Alman, İtalyan, Brezilya Milli Takım formaları değişiyor mu? Benim Milli Takım formam niye değişiyor yahu? Yorum kat, ama değiştirme! TFF'den merakla bu konuda bir savunma bekliyorum."

(Kaynak: Tribün Dergi, Fanatik)

Editör: TE Bilisim