Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
Eskişehirspor ikinci başkanı Molla Şahbaz, Alper Potuk’un Fenerbahçe’ye transferi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Alper’e bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileyen Şahbaz, “Nasip Fenerbahçe'ninmiş. Onlarla sözde anlaştık. Resmiyette bundan sonra gelecektir. Galatasaray’da istedi. Başka kulüplerde istedi. Avrupa’dan da istekler vardı ama Fenerbahçe ile anlaştık.” dedi.

Geçtiğimiz gün Galatasaray tarafından borsaya bildirilen Alper Potuk transferi için atağa geçen Fenerbahçe sürpriz bir teklifle oyuncuyu renklerine bağladı. Fenerbahçe, Alper Potuk'un transferi için Eskişehirspor yönetimiyle masaya oturdu. Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, dün prensipte anlaşmaya vardıkları Galatasaray'a için söz verdiklerini Başkan Aziz Yıldırım'a iletti. Yıldırım ise transfer için tekliflerini sundu ve uzun süren pazarlığın ardından Alper Potuk transferi tamamlandı. Transfer için Fenerbahçe 6 milyon 250 bin euro ve Orhan Şam ile Henri Bienvenu'yü Eskişehirspor'a vermeyi kabul etti.

Eskişehirspor ikinci Başkanı Molla Şahbaz, Alper transferi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. “Alper Potuk dün Fenerbahçe ile anlaştı. Allah bundan sonra başarılarının devamını nasip etsin." diyen ikinci başkan Şahbaz, Alper’in milli takımlarda oynayan önemli bir oyuncu olduğuna değindi.

GELEN OYUNCULARA İHTİYACIMIZ VARDI

Bugünden itibaren yönetim kurulu ve Başkan Halil Ünal ile beraber Fenerbahçe’ye söz verdiklerini kaydeden Şahbaz, “Gelenler bizim ihtiyacımız olan oyuncular. Biz onlarla da anlaştık. Orhan ve Bienvenu de bize gelecek.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim