Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Dünyanın en hızlı motosikletlerinin ve en yetenekli sürücülerinin yarıştığı MotoGP Dünya Şampiyonası Katar ve Amerika’dan sonra şimdi İspanya’da. Motor sporları takipçileri bu heyecanı 5 Mayıs Pazar günü, canlı yayınla 12.30’dan itibaren yaşayacak.

Dijital yayın platformlarından D-Smart’ta ekranlara gelecek MotoGP heyecanı, dünyanın en prestijli ve en çok izlenen motorsiklet şampiyonası olarak biliniyor. MotoGP, 18 yarışlık takviminin İspanya’da koşulacak üçüncü yarışında da motor sporları sevenleri ekrana kilitleyecek. 5 Mayıs Pazar günü saat 12.30’da MotoGP Özel programı ile başlayacak olan heyecan 13.20'de Moto2 ve 15.00'de MotoGP yayını ile D-Smart 77. Kanal Smart Spor’da ve HD farkıyla Smart Spor HD’de canlı yayınla ekrana gelecek.

31 YILLIK MOTOGP REKORUNU KIRAN MARC MASQUEZ KENDİ EVİ İSPANYA’DA YARIŞACAK

Katar ve Amerika yarışlarının ardından MotoGP Dünya Şampiyonası Avrupa'daki seyircisi ile buluşuyor. Katar'da Jorge Lorenzo'nun zaferinin ardından şampiyona takvimine yeni giren Teksas Austin yarışını çaylak Marc Marquez kazandı ve MotoGP tarihinden bir rekoru sildi.

31 yıldan beri Freddie Spencer'a ait olan en genç yarış kazanan sürücü ünvanı artık Marc Marquez'e geçti. Özellikle İspanyol sürücülerin kendi evlerinde neler yapabileceği merak ediliyor. Yamaha ile Jorge Lorenzo, Repsol Honda ile Marc Marquez ve Dani Pedrosa kendi topraklarında zafer için savaşırken, bu sene Yamaha'ya geri dönen MotoGP'nin yaşayan efsanesi Valentino Rossi'nin neler yapacağı çok merak ediliyor.

Aynı zamanda Cal Crutchlow, Andrea Dovizioso ve Nicky Hayden ile birlikte Stefan Bradl, Aleix Espargaro da de yarıştaki performansları merak edilen isimlerden.

Editör: TE Bilisim