Düzce'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de golcü futbolcu Moussa Sow, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"KEYİFLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ"

Kamp çalışmalarını değerlendirerek sözlerine başlayan golcü oyuncu, "Üç, dört gündür yeni sezon hazırlıklarını, kampımızı burada sürdürüyoruz. Her şey gayet iyi gidiyor. Ben üçüncü defa burada kamp yapma fırsatı buluyorum. Gerçekten harika bir ortamdayız. Çalışmak için çok güzel bir tesis. Belki tatilimiz sona erdi. Tatilimizin bitmesine rağmen biz birbirimizle olmaktan, tekrar buluşmuş olmaktan dolayı çok büyük mutluluk duyduk. Keyifli bir şekilde çalışmalarımızı sürdrürüyoruz. Şampiyonlukla tamamladığımız bir sezonun ardından yeni sezon için burada çalışmalarımıza devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?

"KENDİMİ DAHA İYİ HİSSEDİYORUM"

Geldiği ilk günle bugünü değerlendirmesi istenen Moussa Sow, kendisini daha fazla Fenerbahçe oyuncusu olarak hissettiğini dile getirdi. Yıldız futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü: "İki buçuk yıldır Fenerbahçe'de futbol oynuyorum. Lille gibi bir kulüpten geldim Fenerbahçe'ye, insanlar benden çok şeyler bekliyordu. Lille'de kendimi çok geliştirdiğimi düşünüyorum. Fenerbahçe'ye katıldıktan sonra bunun üzerine çok daha fazlasını koydum. Fenerbahçe'ye geldikten sonra çok çok daha iyi durumda hissediyorum kendimi."

Editör: TE Bilisim