Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
 Süper Lig’deki son golünü 29 Aralık’ta Kadıköy’de Kayserispor’a atan ve tam 77 gündür suskun olan Senegalli futbolcu ikinci yarıda üst üste net fırsatlar yakaladı.
Sarı-lacivertli futbolcu, Şükrü Saracoğlu Stadı’nı dolduran taraftarların, “gol” diye ayağa fırladığı bu pozisyonlarda kaleci Gökhan’ı aşmayı bir türlü başaramadı.

Moussa Sow, karşı karşıya durumda Gökhan’a teslim ettiği ikinci pozisyonun ardından büyük bir üzüntü yaşarken gözyaşlarına boğuldu. Sow birkaç dakika sonra bir net fırsat daha yakaladı ama golü yine kaçırdı ve yine gözyaşlarını tutamadı. Fenerbahçeli taraftarlar hep birlikte, “Musa” diye tempo tutarak Senegalli yıldıza destek verirken, takım arkadaşları ve kaleci Gökhan ile Erciyessporlu oyuncular da Sow’u teselli etmeye çalıştı.

Teknik Direktör Ersun Yanal, morali dibe vurduğu için oyundan düşen Sow’u 86. dakikada Salih Uçan’la değiştirdi. Taraftarlar bir kez daha, “Musa” diye tempo tutarken, Sow izin alarak soyunma odasına yöneldi. Oyuncusuyla birlikte içeriye giren ve Sow’a moral vermeye çalışan Yanal daha sonra kulübeye döndü.





Editör: TE Bilisim