Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Trabzonspor Kulübü başkan adayı Muharrem Usta, “Devrim yapmaya geliyoruz” dedi.

İstanbul Cevahir Otel’de Trabzonsporlu delegelerle biraraya gelen başkan adayı Muharrem Usta, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Usta, “Trabzonluların içinde bulunduğu durum üzerine, ekonomik sportif adına yeni bir tarih yazmak üzere bu yolculuğu başlattık. Trabzonspor tarih yazan bir kulüp, yolculuğumuzun adı da yeniden tarih yazmak, ya da tarihi yeniden yazmak. Devrim yapmaya geliyoruz.” şeklinde konuştu.

"İLK OLARAK YAPACAĞIMIZ ÜÇ DEĞİŞİKLİK"

Trabzonspor Kulübü başkan adayı Muharrem Usta, seçimi kazandıkları takdirde ilk olarak yapacakları üç değişikliği maddeler halinde sıraladı. Usta, “İlk olarak kulübü profesyonel hale getireceğiz. İkincisi ekonomisi çok büyüyen bir Trabzonspor olacak. Son olarak ise sportif başarılara imza atan bir takım oluşturacağız.” dedi.

"HAKKIMIZI ARAYACAĞIZ"

Türkiye’de yaşanan ‘Futbolda şike süreci’ hakkında da konuşan Muharrem Usta, haklarını sonuna kadar arayacaklarını söyledi. Usta, “Federasyon bu işin adını erkenden koydu. Sadri Bey’in dönemindeki bütün uğraşılara rağmen TFF, şike sahaya yansımamıştır deyip konuyu kapattı. Elimizde hukuksal anlamdaki en önemli süreç UEFA nezdinde yürüyen süreçtir. Şike sürecinde Trabzonspor iki kolunun altına aldığı karpuzları taşımaya çalışırken sportif başarılarla ilgili karpuzu maalesef yolda düşürdü. Taraftarlarımızı birbirimize kırdırmadan birbirine düşmeden özellikle Trabzonspor’un mağduriyetini çözmek bir haktır ve bunun peşine düşeceğiz. Hakkımızı aramaktan hiçbir zaman taviz vermeyeceğiz.” dedi.

"ŞUANKİ TEKNİK HEYETİN ARKASINDAYIZ"

Başkan adayı Muharrem Usta seçildikleri takdirde Ertuğrul Sağlam’ı teknik direktör olarak alacakları yönündeki iddiaların sorulması üzerine ise, “Şu anda takımımız kupa maçına çıkıyor hiçbir şekilde benim ağzımdan teknik direktörle ilgili söylem çıkmamıştır. Şuanki teknik ekip ve kadronun arkasındayız. Önemli bir kupa finali maçı var. Bu kupayı kazanmak bizim için çok önemli. Ama elbetteki kafamızda yıldızlarla döşeli bir Trabzonspor için planlarımız hazır. Misyonumuz Trabzonspor olarak sportif ekonomik başarı olmazsa olmazımızdır ama asla taraftarları birbirine düşürecek, insanları çatıştıracak, yangına körükle gidecek bir kulüp asla olmayacağız.” dedi.

Editör: TE Bilisim