Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Trabzonspor Kulübü başkan adaylarından Muharrem Usta, ekip olarak tarihe not düşmek istediklerini söyledi. Usta, göreve gelen her yönetimin iyi işler yapmak için çalıştığını işaret etti.

“Trabzonspor büyük bir marka olduğu için çoğu insan onunla hayata tutunuyor. Moral ve motivasyon olarak güne iyi veya kötü başlıyor." diyen Usta, "Göreve gelen her yönetim en iyi işi yapmaya çalışıyor ve en iyi işi çıkartmaya çalışıyor. Bazen başarılı olabiliyor, bazen de olmuyor. Hiç beklenmedik oranda sorunlar yaşanabiliyor. Bu sene de Trabzonspor her açıdan epey bir sıkıntı yaşadı.” şeklinde konuştu.

“Trabzonspor’un bir mazisi var” diyen Usta, "Bu mazide belirli bölümler de çok başarılı, biz de yönetimimizle birlikte bu tarihe çok başaralı olabilecek şekilde imza atalım istiyoruz. Biz ekip olarak, yönetim kurulu olarak tarihe not düşebilmeliyiz." ifadelerini kullanarak, şöyle devam etti:

"Dünyada başarı sınırları aştığında bir şey ifade ediyor. Trabzonspor, Türkiye’de bunları yaptı dendiğinde ben arkadaşlarıma diyorum ki. Bunları unutalım. Yaptığımız iş dünyada bir şey ifade ediyor mu etmiyor mu? Artık ona bakmamız lazım. Yaptığımız iş Türkiye’de bir değeri olmalı ama sınır ötesinde de bir anlam ifade ediyor olması lazım. Futbol Avrupa’da önemli bir bölge, biz de bu bölgede başaralı olmak zorundayız.”

Usta, seçim zamanları rekabetten kaynaklanan nedenlerle aykırı davranışlar ve aykırı sözler körüklenebileceğini belirterek, “Bundan medet de umulur. Tabi biz mümkün olduğu kadar bunu yapmamaya çalışacağız. Bir seviye tutturulması gerekiyor. Önemli olan kim seçiliyorsa, onların yönetime geldikten sonra ne yapacağıdır. En geniş kapsamda kulübe sahip çıkacak bir iş birliği oluşturmaktır. Onun da yolu başarıdan geçiyor.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim