Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Bursaspor Yardımcı Antrenörü Mutlu Topçu, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasının kesin olduğunu, ekip olarak görevi bıraktıklarını söyledi.

Akşam saatlerinde Ertuğrul Sağlam ile birlikte Bursasporlu yöneticilerle görüşen yardımcı antrenör Mutlu Topçu, tesisleri ilk terk eden isim oldu. İstifayı değerlendiren Topçu, şunları dile getirdi:

"Tavrımız kesin ve net. Görüşme oldu fakat kesinlikle dönme taraftarı değiliz. Kararımız kesin. Hocanın istifa kararı doğrudur. Benim kalmam gibi bir durum söz konusu değil. Nasıl ekip olarak geldiysek, yine ekip olarak bıraktık ve ekip olarak gidiyoruz. Ertuğrul Hoca, sezon sonuna kadar hiçbir takımla görüşmek istemiyor. Sezon sonu görüşmelerimiz olacaktır. Yarın kendisi zaten açıklama yapacak."

Bu arada, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın istifasını açıklamasının ardından büyük şok yaşayan yeşil-beyazlı taraftarlar da tesislere geldi. Özlüce Tesisleri önünde toplanan taraftarlar Ertuğrul Sağlam'ın istifa etmesini istemediklerini dile getirdiler. Sağlam'ın istifa etmesini gerektirecek bir durumun olmadığını belirten taraftarlar, istifanın geri alınmasını istedi.

POLİS ÖZLÜCE TESİSLERİNDE

Sağlam'a sahip çıkan taraftarlar yönetime ise tepki gösterdi. Yeşil-beyaz sevdalıları, Başkan İbrahim Yazıcı ve yönetiminin istifa etmesini istedi. Taraftarların tesislere gelmesi üzerine çok sayıda polis aracıda Özlüce Tesisleri'ne gelerek güvenlik önlemi aldı.

YÖNETİCİLER İKNAYA ÇALIŞIYOR

Bu arada, Ertuğrul Sağlam ile Bursasporlu yöneticilerin görüşmeleri tesislerde devam ediyor. Yöneticilerin başarılı teknik adamı kararından vazgeçirmeye çalıştığı ancak Sağlam'ın istifasını geri almak istemediği öğrenildi.

SAĞLAM BASIN TOPLANTISI YAPACAK

Ertuğrul Sağlam'ın yarın saat 13.00'de basın toplantısı düzenleyerek yeşil-beyazlı camiaya veda edeceği belirtildi.

Editör: TE Bilisim