Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Bu sezondan dersler çıkardık. Kupayı alamadığımız için camiadan ve taraftardan özür diliyorum" dedi.

Kafkas, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe’ye 1-0 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Çok istediğimiz bir kupaydı. Kötü bir gol yedik ve golden sonra 10-15 dakika bocaladık. Sonrasında dengeyi kurduk. İkinci devre hakimiyet tamamen bizdeydi. Kupayı Trabzon’a götürmeyi çok istedik ama olmadı" diye konuştu.

Bu sezondan dersler çıkardıklarını ifade eden Kafkas, kupayı alamadıkları için camiadan ve taraftardan özür diledi.Kafkas, Trabzonspor’un güçlü bir kadro oluşturması gerektiğini belirterek, Fenerbahçe’yi kutladı.

Kafkas, "Avrupa’ya gitmeniz başarı mı?" yönündeki bir soruyu, "Başarı değil. Maalesef oyuncu kalitemiz yeterli değil" diye yanıtladı.

Kafkas, muhabirle tartıştı

Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı

Tolunay Kafkas, Trazonsporlu Volkan’ın oyundan çıkarken bazı hareketlerde bulunduğunun hatırlatılması üzerine, "Volkan, bize, kulübe saygısızlık yapmaz, yapamaz" ifadesini kullandı ve ardından soruyu yönelten muhabirle tartıştı.

Muhabirin kullandığı el hareketlerinin doğru olmadığını belirten Kafkas, "Siz bana soru sordunuz, ben de cevap verdim. El hareketleriyle neyi kastediyorsunuz?" dedi.

Kafkas, yabancı futbolcularla ilgili yöneltilen bir soruya karşılık ise "Mevcut yabancı oyunculardan çok azı kalacak. Ben, çok iyi bir Trabzonsporluyum. Eğer yeni yönetim seçildikten sonra kalırsam yabancıların büyük kısmı değişecek" ifadesini kullandı.

Futbolculardan Adrian ise üzücü bir akşam olduğunu, Fenerbahçe’ye karşı final maçını kaybettiklerini ancak rakip takımdan kötü oynamadıklarını söyledi.

Paulo Henrique de maçla ilgili duygularını şöyle aktardı: "Ne yazık ki skor elde edemedik. Finalde iyi bir mücadele ortaya koyduk. Adil bir mücadele oldu. Bugün elimden geleni yaptım, özgüvenle oynadım. Bu özgüveni bana hocam verdi. Benim burada 3 senelik sözleşmem var."

Editör: TE Bilisim