Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
Vodafone FreeZone, “#OyunBizimİşimiz” mottosuyla düzenlediği yeni kampanyasını Beşiktaşlı Necip Uysal ve Serdar Kurtuluş tanıttı.

    Kampaya kapsamında Vodafon hattı kullanan bir talihliye tüm dünyada sadece 12.300 adet üretilen “PlayStation®4 20. Yıl Sürümü”nden hediye edecek.

    Siyah -beyazlı futbolcular tanıtımını yaptığı reklam filminde kendilerine oyun arkadaşı aradıklarını belirterek, Vodafone FreeZone’lu gençleri adresinden online yarışmaya katılmaya davet etti.

Kampanyanın detayları şöyle:

"4 Mayıs 2015 – Vodafone Türkiye’nin gençlik markası Vodafone FreeZone, “Oyun bizim işimiz” mottosuyla oyun sektöründe önemli bir adım atıyor. Bu doğrultuda ilk işbirliğini Sony PlayStation® ile yapan şirket, PlayStation tutkunu Vodafone FreeZone’lulara özel bir kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında, bir talihliye, PlayStation'ın 20. yıldönümü anısına tüm dünyada sadece 12.300 adet üretilen “PlayStation®4 20. Yıl Sürümü”nden hediye edilecek.

Vodafone FreeZone, PlayStation®4 kampanyası için özel bir film de hazırladı. Beşiktaşlı futbolcular Necip ve Serdar’ın rol aldıkları filmde, iki ünlü futbolcu kıyasıya PlayStation®4 oynarken görülüyor. Oyunun sonunda Vodafone FreeZone’lulara seslenen futbolcular, kendilerine iki oyun arkadaşı daha aradıklarını belirterek Vodafone FreeZone’lu gençleri adresinden online yarışmaya katılmaya çağırıyor. PlayStation tutkularını anlatan fotoğraflar yükleyerek yarışmaya katılan oyuncular arasından jürinin yapacağı değerlendirme ile seçilecek iki FreeZone’lu takımlarını seçerek Beşiktaşlı yıldız oyuncularla yan yana PES atıp 20. yıla özel PlayStation®4 sahibi olma şansını yakalayacak."

Editör: TE Bilisim