Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden 68 Aksaray Belediye Spor, kendi sahasında konuk ettiği güçlü rakibi Ankara Orman Spor'u 87-82 mağlup ederek, emin adımlarla yoluna devam etti.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı, Aksaray Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Nevzat Palta, Belediye Spor Kulüp Başkanı Murat Koç ve yüzlerce basketbol sever izledi.

Oyuna iyi başlayan konuk ekip Ankara Orman Spor, ilk periyotta ve ikinci periyotta üstünlük kurdu. Ancak Koç Emin Süel’in uyarılarıyla kendine gelen Belediye Spor'lu oyuncular, taraftar desteğini de arkasına aldıktan sonra çok iyi savunma yaparak, önce rakibinin ataklarını kesti, ardından arka arkaya bulduğu fırsatları iyi değerlendirdi.

Rakibi ile arasındaki farkı kapatan Belediye Spor, 3 ve 4. periyotlarda üstünlüğü iyice ele geçirse de son bir dakikaya 83-80 önde girdi. Heyecanın doruğa çıktığı karşılaşmada, Belediye Spor ele geçirdiği üstünlüğü rakibine kaptırmamak için inanılmaz bir performans sergiledi. Son saniyelerde kazandığı serbest atışları sayıya çevirmeyi başaran ev sahibi ekip, müthiş mücadeleden 87-82 galip ayrılarak, taraftarlarına heyecan dolu bir maç hediye etti.
Oldukça heyecanlı ve zevkli geçen karşılaşma sonrası kulübün onursal başkanı olan Belediye Başkanı Nevzat Palta, Belediye Spor'lu sporcuları ve teknik heyeti tebrik etti.

Editör: TE Bilisim