Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız Filenin Sultanları destan yazdı...Dünya 1 numarasıyız
Belarus’un batısındaki Grodno Şehri’ndeki Neman Stadı'nda, UEFA Avrupa Ligi son 32 Turunun ilk maçında Belarus takımı Bate Borisov ile Fenerbahçe’yi ağırlamaya hazırlanıyor.

Bu akşam TSİ 20.00'de başlayacak maç öncesinde stat ve çevresindeki hazırlıklarda da sona gelindi. Statta canlı yayın ekipleri yerlerini aldı ve son rötuşlar yapılıyor.

Maç öncesi stada serilecek UEFA logosunu serecek kişiler de prova yaptı. Stat çevresi temizlendi ve aydınlatma direkleri boyandı.

UEFA takımlara maç öncesinde statta hazırlık çalışmaları yapmalarını izin vermemişti. Teknik direktör Aykut Kocaman bu durumu maç öncesi yaptığı basın toplantısında; “Aslında çok küçük de olsa maçın oynanacağı sahada antrenman yapmamak bir dezavantaj oluşturabilir. Yarın nasıl bir zeminle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Bunu maça çıktığımızda göreceğiz. Havanın soğuk olmasını bahane edemeyiz. Saha koşullarının uygun olmadığı söylendiği için sahada çalışma yapamadık.” şeklinde değerlendirmişti.

Konuyu değerlendiren takım yetkilileri UEFA’nın iki takımın peş peşe hazırlık yapması halinde zeminin bozulması ihtimali üzerine hazırlık çalışmasına izin vermediğini ileri sürdü.

Editör: TE Bilisim