Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu, ara transfer döneminde Çaykur Rizesporlu sol bek Oğuzhan Berber’i renklerine bağladı.

Akhisar Belediyespor’dan Bahattin Köse ve Kayserispor’dan Kerim Avcı’yı ara transfer döneminde renklerine bağlayan Altınordu, Süper Lig ekibi Çaykur Rizesporlu sol bek Oğuzhan Berber’i de sezon sonuna kadar kiraladı. Karadeniz ekibiyle 2017’ye kadar sözleşmesi bulunan 1992 doğumlu genç oyuncu, bu sezon 3 lig, 4 Türkiye Kupası maçında forma giydi. U21 Milli Takımı’nda ise 5’i Avrupa şampiyonası olmak üzere 9 kez görev aldı.

Futbola 2002 yılında Karşıyaka Belediyespor alt yapısında başlayan Oğuzhan Berber, 2005’te Denizlispor alt yapısına geçti ve 6 yıl sonra aynı kulüple profesyonel sözleşme imzaladı. Denizli Belediyespor'da bir sezon kiralık forma giyen genç oyuncu, 2012-2013 sezonun devre arasında Çaykur Rizespor'a transfer oldu. Oğuzhan Berber, 2013-2014 sezonun devre arasında ise Adana Demirspor'da kiralık olarak görev aldı.

Oğuzhan Berber, çıkış yakalamak amacıyla Altınordu’yu tercih ettiğini söyleyerek, "Kulübün, son dönemdeki ivmesi ve yatırımlarını yakından takip ediyorum. Genç oyunculara bakış açısı, tercihimde önemli etken oldu. Altınordu, bir çok futbolcunun oynamak istediği bir kulüp. Hem kulübün hem de kendi hedeflerim doğrultusunda burada uzun süre kalmak isterim." dedi.

Altınordu'nun yeni transferi bugüne kadar Süper Lig'de 3, PTT 1. Lig'de 52, TFF 2. Ligi'nde 27, Türkiye Kupası'nda 7, U21 Ligi'nde ise 65 maç oynadı.

Editör: TE Bilisim