Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Takımımdan çok umutluyum. İnşaallah 4 maçı çok iyi bir şekilde bitirip devre arası yapacağımız takviyelerle takımımızı güçlendirdiğimiz takdirde ben bu takımdan çok umutluyum çok güveniyorum onlara. Bir çıkış yapacağız, hep böyle gitmeyecek." dedi.

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Buruk, maçın ardından yaptığı açıklamada, Çok erken dakikada duran toptan yedikleri golle maça başladıklarını belirterek şöyle devam etti:

"Daha sonra oyuna ağırlığımızı koyarak topa sahip olduk. Organize ataklar, doğru paslaşmalar yaptık ve kişisel becerilerimizi sahaya yansıttık. İlk yarının sonunda baktığımızda 2-1’lik bir galibiyet ve çok fazla gol pozisyonu vardı. Devre arası 2-1’lik üstünlüğü koruyarak devre arasına girmek ve ikinci yarının başında bu üstünlüğü kendi sahamıza çekilerek veya başka bir şekilde koruma düşüncemiz yoktu. Ama 2. yarının başında rakibin isteği, bizim çıkarken zaman zaman kaptırdığımız toplar, özellikle önde top tutamamamız bize oyun anlamında hatalar yapmaya, kendi sahamızdan çıkamamaya yol açtı.

10-15 dakikalık bu bölümü atlatabilseydik, oyuna hamle yapıyorduk, orta saha oyuncusu Kone’yi alıyorduk. Bu hamle olmayınca zaten o arada golü yedik. Yine ayağımızdaki topu kaybetmenin acısını çekiyoruz. Bursa maçında da böyle olmuştu. Geçen hafta kaptırdığımız top gol oldu, çok fazla top kaptırmıştık oyuna çıkarken. Yine oyun kurarken kaptırdığımız bir top verdiğimiz boşlukla da golü yedik. Daha sonra çıkarmak için her şeyi yaptık. Kendi sahamızda çok iyi bir takıma karşı ligin 4.süyle oynuyoruz. Ama kazanmak için her şeyi yaptığımızı düşünüyorum. Özellikle son 15 dakikada tekrar oyunun içine girdik yaptığımız değişikliklerle biraz daha hücumu düşündük.

Kazanmak için biz de oyuncularımda her şeyi yaptı ama olmadı. Onların istekleri ve arzularından sahaya verdiklerinden memnunum. Maç içinde yanlışlarımız tabiki oldu, bunları düzelteceğiz. Ama kazanmak için her şeyi yaptılar. Bu istek ve arzuyla kalan 4 maçımızda en yüksek puanımızı toplayacağımızı düşünüyorum. Üzülecek bir şeyimiz yok tekrar kafamızı kaldıracağız, 2 tane çok önemli deplasman var. Akhisar’la başlıyor. Bu maçlardan en maksimum puanları alacağız."

Takımından çok umutlu olduğunun altını çizen Buruk, "İnşaallah 4 maçı çok iyi bir şekilde bitirip devre arası yapacağımız takviyelerle takımımızı güçlendirdiğimiz takdirde ben bu takımdan çok umutluyum çok güveniyorum onlara. Bir çıkış yapacağız, hep böyle gitmeyecek.Başakşehir ligin en makine takımlarından biri, böyle bir takıma karşı iki gol atmak, bir çok gol pozisyonuna girmek,bunlar kötü şeyler değil. Biz kazanmak içi her şeyi yaptık kazanamadığımız içinde tabi ki üzgünüz." diye konuştu.

Oyunda hiçbir varlık gösteremeyen Eneramo ile ilgili bir soru üzerine Okan Buruk, iyi niyetinden şüphesi olmadığını ancak her oyuncunun başına gelebileceği gibi gününde olmadığını ifade etti.

Editör: TE Bilisim