Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Okan Buruk, Türk takımların son yıllarda gösterdiği başarılardan dolayı ileriki yıllarda büyük başarıların Türkiye'ye geleceğini söyledi.

Ülker'in Türkiye'de gerçekleştirelecek U20 Dünya Kupası'nın yerel destekçisi olmasıyla ilgili düzenlenen basın toplantısında atrenör Okan Buruk, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

13 yıl önce Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kaldırdığı efsane kadroda yer alan Okan Buruk, "Biz bugünü yıl dönümü olarak görüyoruz. Galatasaray forması altında UEFA Kupası'nı kazandık. Türkiye'ye ilk kupayı getirmiştik. Bunu hayatımızın en önemli parçası olarak görüyoruz." dedi.

Türk takımlarının son yıllarda göstermiş olduğu performanstan sonra büyük başarılar beklediğini dile getiren antrenör Buruk, "Bu yıl Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynaması, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final oynaması, takımlarımızın bu kupalarda yer alacağını gösterdi. Takımlarımız kupada daha ileri noktaya gideceklerini ortaya koydular. Bundan sonraki senelerde büyük başarılar geleceği konusunda umutluyuz." diye konuştu.

"GENÇLERİ YURT DIŞI KAMPINDA GÖRECEĞİZ"

A Milli Takım'ın ligin bitiminde yurt dışında yapacağı kampta özellikle genç futbolcuların son durumlarını göreceklerini ifade eden Okan Buruk, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Sezon bitiyor. Sezon içinde oyuncularla fazla birlikte olamadık. Sezon sonu böyle bir organizasyon yapıyoruz. Geçen yılda yapmıştık. Hazırlık kampında iki tane özel maç oynayacağız. Yeni oyuncuları, genç oyuncularımızın potansiyelini göreceğiz. Çok güzel bir kamp dönemi olacaktır. Dünya Kupası'na gitme yolunda şansımızın az olduunu biliyoruz. Ancak hiçbir zaman hiçbirşey bitmiş değildir. Eylül ve ekim ayındaki 4 maç için çok iyi hazırlanacağız."

Öte yandan Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi maçta kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Volkan Demirel ve Sabri'nin kadroya çağrılıp çağrılmayacağı konusundaki sorulara ise Okan Buruk, "Bu konuları kapatmak lazım. Bu konu çok uzadı." diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilisim