Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
Bursaspor’da 7 sezondur forma giyen kaptan Ömer Erdoğan, ligde bu akşam oynanacak Bursaspor – Eskişehirspor maçı ile yeşil-beyazlı kulübe veda edecek.
    Başarılı futbolcu, daha önce yaptığı açıklamada sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklamıştı. 36 yaşındaki deneyimli oyuncu, 7 sezondur forma giydiği Bursaspor’da tarihi başarılara imza atmıştı.
Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu, Ziraat Türkiye Kupası finali, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları oynama başarısı gösteren kaptan Ömer, bu akşam son kez taraftarın karşısına çıkacak.
    Başarılı oyuncu, sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: “Bugün Allah kısmet ederse son kez onurlu Bursaspor formasıyla maçta görev alacağım. Gönül, rahmetli başkanımın da tribünde koltuğunda bu veda maçımda bizimle birlikte olmasını isterdi.”
    Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın görev vermesi halinde Eskişehirspor maçında taraftarlarına veda edecek olan Ömer Erdoğan’ın, Bursaspor'da teknik heyette veya altyapıda görev alması bekleniyor.


Editör: TE Bilisim