Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Beşiktaş futbol direktörlüğü görevine getirilen Önder Özen, kendisinin başarı tarifinin kupa kaldırmak olmadığını söyledi. Beşiktaş'ın Akaretler’deki kulüp binasında kendisini 3 yıllığına Beşiktaşlı yapan imzayı atan Önder Özen Beşiktaş’ta kendisinin kupa kaldırmak gibi bir hedefinin olmadığını. Kupayı hocanın ve futbolcuların kaldırması gerektiğini, kendisinin ise bu başarıyı alkışlayacağını söyledi.

Konuşmasına, Beşiktaş ailesine teşekkür ederek başlayan Önder Özen, "Sayın Tamer Kıran bana kafalarındaki projeleri ilk anlatan kişidir. Sportif direktörlüğün altı tam olarak doldurulmuş bir ifade değil." diyerek şunları söyledi:

"Beşiktaş ilkleri yapan bir kulüp olarak futbol direktörlüğü ismini seçti. Bu çok güzel bir durum. Ben çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Beşiktaş’ın alt yapıda çok değerli oyuncuları var. Oralardaki oyuncuların verimini ve potansiyelini artırmak hedeflerimizin arasında. Transferler için ise tüm ekip olarak çalışacağız. Oyuncu izleme gözü iyi olan insanlarla çalışacağız. Tüm Avrupa’yı gözetecek olan ekip biz olacağız.

Bununla beraber bir kulüpte disiplinine ihtiyacımız var. Bundan en çok Beşiktaş ve Beşiktaşlılar zarar görüyor. Beşiktaş ailesi gıpta ile baktığımız bir camia, böyle bir yerde bulunmak ben ve ailem için gurur verici. Benim kendime verdiğim süre 18 ay . Beşiktaş’ta bir şeyler yapamazsam eğer vedalaşır öpüşerek ayrılırız.

Teknik direktörlükte ise gözüm var. Bir gün yapacağım ama bu Beşiktaş olmayacak. Haddime değil. Beşiktaş’a uluslararası başarıları olmuş ya da bunu yapabilecek birisini alacağız. Fenerbahçe’de 7,5 sene görev yaptım. Rahmetli babam bugünleri görseydi çok mutlu olurdu. Beni Beşiktaş’a gelmemi sağlayan eğitimi aldıran bir kulüptür. 1992 yılından beri de kulüp tutmuyorum.

Stadyumla ilgili olarak Beşiktaş taraftarının etkisini göstereceği bir stadyum olmasını isterim. Ama bunu yönetimle birlikte geniş kapsamlı görüşüp öyle karar vereceğiz. Şunu söyleyebilirim ki bu sene işimiz biraz zor. Benim başarı tarifim. Kupa kaldırmak değildir. Ben kupayı hocamızın ve futbolcularımızın kaldırmasını isterim. Ben de onların başarısını gururla alkışlarım.”

Editör: TE Bilisim