Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu! Sadettin Tantan’dan Diyarbakırspor yorumu!
Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını sıkıntılı kapatan Orduspor, ikinci yarının hazırlıklarına teknik direktör Hector Cuper yönetiminde Ordu'da başladı.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde gerçekleştirilen 2013 yılının ilk antrenmanına izinli Selçuk Şahin katılmazken, futbolcular koşu ve ısınmanın ardından çeşitli parkurlardan oluşan dayanıklılık koşusu yaptı. Neşeli ve istekli başlayan yılın ilk antrenmanında oyuncuların hırsı dikkat çekti.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Orduspor'un Arjantinli teknik direktörü Hector Cuper, takımın ilk yarıya oranla ikinci yarıda daha iyi olacağını belirterek, "İlk yarı iyi başladık kötü bitirdik. Bu kadar takımda iniş çıkışlı grafik yaşansın istemiyorum, ikinci yarıyı belli bir tempoda sürdürmek istiyorum." dedi.

"SAPARA ÇOK PARA"

Transfer konusunda da konuşan Cuper, adı mor - beyazlı takımla anılan Trabzonsporlu Sapara için, "Çok pahalı" açıklamasında bulundu. 'Bazı şeyler var ki çok iyi çalışıyor' diyen Cuper, transfer konusunda ise "Gerçekleştiği an basınla hemen paylaşacağıma söz veriyorum." dedi.

On günlük tatilde ailesi ile hasret giderdiğini belirten Cuper, "Ordu'da çok zaman geçirdiğim için eşim ve çocuklarımla fazla birlikte olamadık. On günlük tatili onlarla geçirdim ve bu kısa zamanda Ordu'yu özleme şansım olmadı. Bu dar zamana karşılık Ordu'yu özledim dersem ailem öldürür beni." açıklamasında bulundu.

Orduspor'da 2013 hedefini de açıklayan deneyimli hoca, "İlk yarıda olduğu gibi iyi başlayıp kötü bitirmek değil, takımı belli bir seviyede korumak istiyorum." dedi.

Editör: TE Bilisim