Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
Spor Toto Süper Lig´de kötü günler geçiren Orduspor´a vali ve belediye başkanlarından oluşan kalabalık bir heyet moral ziyaretinde bulundu.
    Sabah yapılan antrenman öncesinde takıma moral vermeye gelen heyet, teknik heyet ve futbolcularla görüşmeler yaparak onlara zorlu sürecin atlatıması konusunda destek verdi.
    Ordu Valisi Orhan Düzgün, milli takım arasının takıma çok iyi geleceğini belirterek, "İki haftalık arayı da değerlendirerek bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum çünkü gerçekten bir çok maçı izliyorum, iyi oynayamadığımız maçlar da oldu ama şu anda oyuncularımız canla başla bütün güçleriyle maçları almak için gayret gösteriyorlar. İnşallah bundan sonraki maçlarda da arkadaşlarımıza başarılar diliyorum." dedi.
    Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun da " Üst sıralardaki takımların puan durumları çok yakın oludğu için ortada telafi edilemeyecek bir durum yok. Benim takıma inancım tam ve bulunduğu yerden üst sıralara çıkacağına inanıyorum." diye konuştu.

CUPER: ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

    Yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Teknik Direktör Hector Cuper, şunları kaydetti:
    "Burada bulunduğunuz için bize destek olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Şuan kötü bir durumdayız ama bu desteklerle daha iyi yere geleceğimize inanıyorum. Baktığınız zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bazen iyi sonuçlar çıkıyor, bazen de kötü sonuçlar çıkıyor ama şuanki durumda yapmamız gereken şey içimizdeki her şeyi ortaya çıkarmak ve en iyi şekilde sonuçlar alarak ligi bitirmek istiyoruz."
    Takım adına bir konuşma yapan Ali Çamdalı ise "Orduspor’un Süper Lig'e ne sıkıntılarla çıktığını ben çok iyi hatırlıyorum. Bunu da çok kolay yitirmeyeceğiz. Orduspor kaybettiğinde sadece kulüp değil, Ordu şehri kaybediyor. Takım olarak bütün fedakarlığı yapacağımıza ben söz veriyorum. Ordu halkının da gereken fedakarlığı yapacağından eminim. Taşın altına artık elimizi değil gövdemizi koyarak bu işin içinden hep beraber çıkacağımıza eminim. Güzel günler bizi bekliyor."

Editör: TE Bilisim