Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Spor Toto Süper Lig'de uzun bir aradan sonra Gençlerbirliği’ni yenerek moral depolayan Orduspor’da hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Kayserispor maçının hazırlıkları başladı.

Durugöl Tesisleri'nde Teknik Direktör Hector Cuper yönetimindeki antrenman ısınma hareketlerinin ardından iki gruba ayrıldı. Hafta sonu Gençlerbirliği maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular, yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise pas çalışmasının ardından çift kale maç ile idmana devam etti.

Mor-beyazlı ekipte sakatlığı bulunan orta saha oyuncusu Yiğit Gökoğlan fizyoterapist eşliğinde çalışırken, tedavisi devam eden defans oyuncusu Selçuk Şahin ise kuvvetlendirme çalışması yaptı. Forvet oyuncu Hasan Kabze'nin de sağ ayak adalesinde yırtık olması nedeniyle en az bir maç sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Antrenmanda basın mensuplarına açıklama yapan teknik direktör Hector Cuper, "Karşımızda iki ay sonra galip gelen bir Orduspor var. Bunu çok çalışarak oyuncularımız başardı. Bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Ama bu şansa bağlı olan bir durum değil. Çalışarak kazanılabilen bir durumdur." dedi.

Bu hafta çok çalışmaları gerektiğine değinen Cuper, "Kayserispor maçından 3 puanı almak istiyoruz. Bunun kolay olmadığını da biliyoruz. Bundan dolayı iyi bir şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Bir önceki maçı kazandık diye ilk 11'in değişmemesi gibi bir durum yok. O tür bir antrenör değilim, her şey değişebilir." diye konuştu.

Cuper, ligin durumuna bakıldığında şaşırtıcı sonuçlar görülebildiğini belirterek, ligin çok dengeli devam ettiğini ve bu duruma göre sürekli hazır olunması gerektiğini vurguladı.

Bir gazetecinin, yeni transfer edilen oyuncuların önümüzdeki maç oynayabilme durumlarına ilişkin soru üzerine Cuper, yeni oyuncuların hazır olup olmadıklarına antrenmanda bakacaklarını, takımda 10 yabancı oyuncunun bulunduğunu ve hepsinin Kayserispor maçına gidemeyeceğini söyledi.

Hector Cuper, deplasmanda yaklaşık bir yıldır galibiyet alınamamasının çok uzun bir süre olduğunu ifade ederek, "Önümüzdeki maç neler olacağını göreceğiz." dedi.

Editör: TE Bilisim