Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta play-off hedefi ile yola çıkan ancak günden güne bu hedefinden uzaklaşan Orhangazispor’da kötü gidişatın faturası teknik kadroya kesildi. Orhangazispor yönetimi Kaan Dobra ve ekibi ile yollarını ayırma kararı aldı. Karar sonrasında Dobra ve ekibi tesislerden ayrıldı.

Orhangazispor’da Kaan Dobra ve ekibi ile yollar ayrıldı. Orhangazispor, play off hedefi yolunda son haftalarda aldığı kötü sonuçların faturasını teknik heyete kesti. Gölcükspor deplasmanında alınan galibiyetin ardından iç sahada alınan 1-0’lık Siirtspor yenilgisi ve ardından gelen 4-1’lik Pazarspor yenilgisi sonrasında Teknik Direktör Kaan Dobra ile yollar ayrıldı.

Pazarspor karşısında alınan yenilgi sonrasında dün akşam toplanan Orhangazispor yönetimi, Kaan Dobra ve yardımcıları Aykut Onan ile Kaleci antrenörü Eşref Doğmenç ile yolları ayırma kararı aldı. Kararın teknik ekibe tebliğinden sonra ise Kaan Dobra ve ekibi tesislerden ayrıldı.

Orhangazispor’da kalan 5 haftalık bölümde takımı kimin çalıştıracağı ise netleşmedi. Orhangazispor yönetimi yeni bir hoca ile anlaşmadan sezonu tamamlamanın planını yapıyor.

Editör: TE Bilisim