Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, teknik direktörleri Slaven Bilic ile sözleşmelerini uzatacaklarına inandığını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Belçika temsilcisi Club Brugge ile eşleşmelerinin ardından kulüp binasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Fikret Orman, "Slaven Bilic iyi ve başarılı bir teknik direktör, kendisi zor bir iş yapıyor. İşi kolay değil. Onun sözleşmesini uzatacağımıza inanıyorum.” dedi.

Hamburg'dan transfer ettikleri ve Liverpool karşısında gol atan oyuncuları Tolgay Arslan hakkında da konuşan başkan Fikret Orman, sezon sonu yapacağımız 1-2 transferimiz daha var, Tolgay Arslan'ın maçlarını iki yıldır canlı olarak izledim. Hocalar ve yöneticiler de izledi. Tombaladan çeker gibi transfer yapılmaz." dedi.

"TÜRKİYE’YE AVRUPA KUPASI GETİREMEMEK AYIP"

Türkiye’nin bir Avrupa kupası almamasının kendilerinin ayıbı olduğu vurgusunu yapan Fikret Orman, "Beşiktaş Kulübü, bütçesel olarak Avrupa'da çok büyük takımların bütçelerine yaklaştı. Club Brugge'ün bütçesi Beşiktaş'ın bütçesinin yarısı kadardır. Sevilla'dan daha büyük bütçesi olan bir takımız. Bir çoğundan da öyle. Bu takımlardan mesela Sevilla bu kupayı alıyorsa Beşiktaş neden almasın ki? Ezeli rakiplerimiz neden almasın ki. Bu bizim spor yöneticilerinin ayıbıdır." ifadesini kullandı.

"ASIL HEDEFİMİZ SÜPER LİG’DE ŞAMPİYONLUK"

Süper Lig’de şampiyon olmalarının asıl hedefleri olduğunu belirten başkan Fikret Orman, "Biz yeni stadımıza şampiyon olarak çıkmak istiyoruz. UEFA Avrupa Ligi gözümüze bir perde indiremez. Asıl hedefimiz Süper Lig şampiyonluğu. Stadı olmadan şampiyon olarak tarihe geçmek istiyoruz." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim