Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi! Filenin Sultanlarından 30 Ağustos hediyesi!
Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı daha verimli değerlendirmeyi hedefleyen Başkent ekibi, Antalya’ya gidecek ve orada iki hazırlık maçı oynayacak.

Osmanlıspor, milli maç arasını Antalya’da değerlendirecek. Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı daha verimli geçirebilmek için yarın Antalya’ya gidecek. 4 gün Antalya’da kalacak olan Başkent ekibi, 9 Ekim Cuma günü Beşiktaş, 11 Ekim Pazar günü Alanyaspor’la hazırlık maçı oynadıktan sonra Ankara’ya dönecek ve ligin 8. haftasında sahasında Medipol Başakşehir’le oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.

Gaziantepspor maçının ardından 3 gün izin yapan mor sarılı ekip, bugün topbaşı yaptı. Batıkent Tesisleri’ndeki antrenman sahasının bakıma alınmasından dolayı Ostim Stadı’nda, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde antrenmana çıkan oyuncular, kısa süren değerlendirme toplantısının ardından çalışmalara başladı.

Isınma ve koordinasyon çalışmalarıyla start alan antrenman, çeşitli pas organizasyonları ve çabukluk çalışmasıyla devam etti. Haftanın ilk antrenmanı çift kale maçla son buldu. 1,5 saat süren çalışmalara Pierre Webo, Tonia Tisdell, Aminu Umar, Papa Ndiaye, Erdal Kılıçaslan katılmazken ülkelerinin milli takımlarında bulunan Gabriel Torje ve Lukasz Szukala da çalışmalarda yer almadı. Diğer yandan hafif adale ağrıları bulunan Muhammed Bayır ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Başkent ekibi yarın sabah fitness salonunda yapacağı ağırlık çalışmasının ardından 4 günlük kamp için havayoluyla Antalya’ya gidecek.

Editör: TE Bilisim