Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı? Şenol Güneş'in suçu ne? Trabzonlu olması mı?
Muratbey Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz, Fenerbahçe karşısında istedikleri gibi oynayamadıklarını söyledi.

Spor Toto Basketbol Ligi Play Off çeyrek finali Muratbey Uşak Sportif ve Fenerbahçe maçının ardından, her iki takımın da başantrenörleri açıklamalarda bulundu.

Muratbey Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz, toplantıda, play off serisini istedikleri gibi oynamadıklarını ve elendiklerini söyledi. Çalıştıklarını sahaya yansıtamadıklarını dile getiren Bulkaz, "Öncelikle çalıştıklarımızı sahaya iyi yansıtsaydık Fenerbahçe'yle belki de üçüncü maçı zorlayabilirdik. Ama sezon bitti. Sezon için oyuncularıma, taraftarımıza, yöneticilerime, Uşak halkına teşekkür ediyorum. Bence iyi bir sezon geçirdik, play off oynadık. Güzel maçlar kazandık. Play off serisinin kalanını izleyeceğiz." şeklinde konuştu.

Basın toplantısında açıklama yapan Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic ise Muratbey Uşak Sportif'in hem oyuncularına hem de teknik kadrosuna nazik tutumları için teşekkür etti. Zeljko Obradovic, "Uşak ekibini tebrik etmek istiyorum. Çünkü bence kendileri açısından muhteşem bir sezon geçirdiler. İnanıyorum ki bugün gerçekten çok ciddi oynadık ve maçı kazanmamızdaki anahtar da bu oldu. Bir kere daha hem Uşak taraftarlarına hem de kendi taraftarlarımıza burada yarattıkları muhteşem basketbol ortamından dolayı teşekkür etmek istiyorum." şeklinde konuştu.

Dün gece kalacakları otele 01.30 civarında geldiklerini ve geldiklerinde çok ciddi bir Fenerbahçe taraftar grubu ile karşılaştıklarını belirten Obradovic, taraftarın takımlarına olan aşkı ve desteği için teşekkür etti.Cihan

Editör: TE Bilisim