Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum' Amra Dzeko, 'Türkçeden hoşlanıyorum'
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yıldız futbolcu Zlatan İbrahimovic ile görüşmediklerini ve ilgilenmediklerini söyledi.

Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, futbol kamuoyunda konuşulan Zlatan İbrahimovic transferi hakkında konuştu. Başkan Özbek, "Böyle bir transferimiz yok. Kulüp olarak da bugün deklare edeceğiz o haberleri. Bu yazılıp çizilenler kulübümüzün görüşü değil. Dolayısı ile transferlerimiz devam ediyor ama Zlatan İbrahimovic gündemimizde zaten yoktu. Herhangi bir görüşmemizde olmadı. Bütçesi çok yüksek. Bide biz takımı gençleştirme yönünde ilerliyoruz. Bazı eksik yerlerimiz var. Ona bağlı olarak transferlerimiz devam edecek. Ama Zlatan bizim gündemimizde yok. Teknik kadronun bize verdiği liste doğrultusunda çalışmalarımızda devam ediyor." diye konuştu.

Takımdan ayrılması beklenen Brezilyalı futbolcu Felipe Melo'nun son durumu hakkında ise Başkan Özbek, "Melo konusunda bakalım birazdan kulübe gideceğim ve öğreneceğim. Hamza hoca ona kısa bir süre verdi. Bugün yarın belli olur. Gary Medel ile de görüşüyoruz." dedi.

Editör: TE Bilisim