Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
TFF 1. Başkan Vekili M. Ufuk Özerten, gelecek sezon için sağduyu çağrısında bulundu ve futbolun kirlenmesine izin verilmemesi gerektiğini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası Finali sonrası basın mensuplarını sorularını yanıtlayan TFF 1. Başkan Vekili M. Ufuk Özerten, gelecek sezon için sağduyu çağrısında bulundu. Her iki takımı da kutluladığını ifade eden Özerten, ‘’Takımlarımıza Avrupa Kupaları’nda başarılar diliyorum. Umarım gelecek sezon daha sağduyulu, daha fair play ve daha centilmen bir lig olur. Geçtiğimiz sezonları aramayalım. Bu konuda basına da büyük görev düşüyor. Tribün eşkıyalarına prim vermeyin. Onlar gazetelerde televizyonlarda çıkmak için bir sürü olaylar yapıyorlar. Lütfen bunları meşhur etmeyin‘’ ifadelerini kullandı.

"Lig başlamadan önce sağduyu anlamında kulüplerle bir araya gelecek misiniz" yönündeki soruları yanıtlayan Özerten, ‘’Bizim de bir takım programlarımız, çabalarımız olacak ama tek başına TFF hiçbir şeyi halledemez. Devlet, millet ve basın hepimiz bu işi birlikte yapmalıyız. Makul, sessiz çoğunluğun sesi olalım. Lütfen bu güzel oyunun kirlenmesine izin vermeyelim. Ben her zaman söylüyorum futbolunuz bol olsun’’ dedi.

Editör: TE Bilisim