ABD/İsrail-İran savaşı ve Türkiye ABD/İsrail-İran savaşı ve Türkiye
Sahur operasyonunda tutuklanan Mustafa Demirhan’ın babası Erdal Demirhan, Bank Asya’ya karşı yapılan algı operasyonuna tepki göstermek için banka önüne gelerek destek verdi. Demirhan, “Eşim şu an yoğun bakımda, onu o halde bıraktım. Bank Asya’ya, cebimde 40 lira vardı, 30 lirasını yatırdım. Eşimin ölümcül bir hastalığı var. Oğlum Silivri’de yatıyor.” dedi.

Bank Asya’nın Ostim şubesi önüne gelen Erdal Demirhan, “Hepimiz dik duracağız, bu bir diz çöktürme operasyonu ve bu operasyona karşı tüm millet olarak vatanımızın şu anda ihtiyacı var, hepimiz destek verelim. Ham ile hasın ayrılma vaktidir. Ceplere dokunup paralarını alacaklar, alsın gitsin nereye yatırırsa yatırsın, Bank Asya tek yüzde yüz milli olan bir bankadır, açın kayıtlarına bakın, bir tane yabancı yok, İsrailli yok.” açıklamasında bulundu.

Kendilerine İsrail uşağı, paralel denildiğini ifade eden Demirhan, “Biz vatansever kişileriz, biz bunların tepkisini böyle koyacağız. Tezgaha da gelmeyeceğiz, oyuna da gelmeyeceğiz. Demokratik şekilde mücadelemizi vereceğiz.” diye konuştu.

Erdal Demirhan, oğlu ile ilgili bilgi vererek, “Mustafa Demirhan, Mali Şube Teknik'te operasyonu yapan kişi. 17 Aralık’tan iki gün sonra annem vefat etti, cenazesine gelemedi. Çocuğu oldu, eşi doğum yaptı. 5 aydır da Silivri’de yatmaktadır, çok zulüm görmektedirler.” diye kaydetti. Demirhan, “Eşimin ölümcül bir hastalığı var. Oğlum, Silivri’de yatıyor. Hepinizden dua bekliyoruz, Allah hepinizden razı olsun.” diye sözlerini tamamladı.



Editör: TE Bilisim