24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor? 24 kez Türkiye şampiyonu olan sporcu niçin tanınmıyor?
Fenerbahçeli Alper Potuk, ligde son viraja girdiklerini ve şampiyonluğu göğüsleyen tarafın kendileri olmak istediklerini söyledi. Hasan Ali Kaldırım ise artık kaybetme lükslerinin olmadığını, bütün maçları kazanmak zorunda olduklarını belirtti.

Sarı-lacivertli takımın sahasında Bursaspor'u 1-0 mağlup ederek lider olduğu karşılaşmanın bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan genç Potuk, "Çok iyi çalışıyoruz. Kritik maçların üstesinden geliyoruz. Son viraja girdik. Ligde 7 maçımız kaldı, bugünkü gibi sonu güzel olur ve şampiyonluğu göğüsleyen biz oluruz." dedi.

Bir gazetecinin "Rakiplerden önce mi sonra mı oynamak avantajlı?" sorusuna ise Alper Potuk, "Önce ya da sonra, sonuçta oynuyorsunuz. Bu hafta biz sonra oynadık, haftaya biz önce oynayacağız. Kalan 7 maçı kazanıp şampiyon olacağız." diye cevap verdi.

HASAN ALİ KALDIRIM: BÜTÜN MAÇLARI KAZANACAK GÜCE SAHİBİZ

Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım da tempolu bir maç oynadıklarını belirterek, "Maç içinde çok git-geller oldu. Rakip de biz de iyi mücadele ettik. Her iki takım da kazanabilirdi. Onların da pozisyonları vardı. Benim çizgi üzerinden çıkardığım top kırılma anı olabilir. Benim görevim orada olmaktı. Artık şampiyonluk yolunda her şey bizim elimizde, bütün maçlarımızı kazanırsak şampiyon olabiliriz. Artık kaybetme lüksümüz yok. Bütün maçları kazanmak zorundayız. Kazanacak güce de sahibiz. İnşallah sezon sonunda gülen biz oluruz." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim