Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı Türk Kızı Nurgül Salimova Satranç’ta Altın Madalya Kazandı
Puma 'Ignıte İstanbul' Yarışı bugün koşulurken, erkeklerde Mestan Turhan ve kadınlarda da İpek Onaran birincilik ipini göğüsledi.

Spor giyim markalarından Puma’nın bu sene İstanbul’da ikincisini gerçekleştirdiği 'Ignıte İstanbul' bugün Caddebostan’da koşuldu. Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı koşu, trafiğe kapatılan 10 kilometrelik bir parkurda gerçekleşti.

Koşunun ilki Nisan 2015’te İstanbul’da, 650 sporcunun katılımıyla koşuldu ve Mayıs 2015’te Ignıte koşusunun Ankara ayağı gerçekleştirildi. 'Ne Pahasına Olursa Olsun' sloganıyla İstanbul’da ikinci kez organize edilen koşuya İstanbul Koşu Kuvvetleri ve Ankara Koşuyor koşu grupları da katılarak destek verdi.

Puma Ignıte İstanbul koşusunda erkekler klasmanında birinciliği Mestan Turhan 32.38’lik derecesiyle kazanırken, ikinciliği Kenan Yalçın, üçüncülüğü ise İbrahim Kırmaç kazandı. Birinciliği kazanan Mestan Turhan Nisan ayında yapılan Puma Ignıte İstanbul koşusunda da birinciliği üstlenmişti.

Kadınlar da ise genel klasmanında birinciliği 41.10’luk derecesiyle İpek Onaran kazanırken, ikinciliği Fatmagül Yaşar, üçüncülüğü ise Rahime Kolay kazandı. Dereceye giren sporculara Puma kit hediye edildi.

Editör: TE Bilisim