Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi? Kızlarımız aslında bir voleybol imparatorluğunu da devirdi! Neden mi?
Malatya’da gerçekleştirilen Türkiye Okullararası Küçükler Masa Tenisi Şampiyonası’nda Özel Rahime Batu Ortaokulu Türkiye 4’üncülüğünü elde etti.

Okul Müdürü Haşim Tezcan, Türkiye Okul Sporları Federasyonu ile Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Okullar Arası Küçükler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nın sona erdiğini belirtti. Okul olarak şampiyonada Türkiye 4’üncülüğünü kazanarak önemli bir başarıya imza attıklarını anlatan Tezcan, şöyle konuştu:

“3 gün süren şampiyonada gurubunu yenilgisiz tamamlayan okulumuz takımı çeyrek finalde Zonguldak takımını yenerek adını yarı finale yazdırdı. Yarı finalde Ankara Samanyolu Koleji'ne şanssız bir şekilde 3-2 yenilerek finale çıkma şansını kaybettik. 4’üncülükle yetinmek zorunda kaldık. Artık Türkiye’de masa tenisinde okulumuz marka olmuştur. Gönül isterdi ki kendi ilimizde yapılan bu şampiyonada şampiyon olalım. Öğrencilerimizi canı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Beden Eğitimi öğretmeni Resul Kaya da yarı finalde şanssız bir şekilde elenmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, “Üzüntü ve sevinci aynı anda yaşıyoruz. Kaçan şampiyonluktan dolayı üzüntülüyüz. Statü gereği 3. yüz Çünkü üçüncülük dördüncülük maçı oynanmadığı için yarı final oynayan takımlar Türkiye üçüncüsü ilan edilmiştir. Hocamız Ömer Tekin’in şampiyonada önemli gayretleriyle başarıya ulaştık.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim